Afgelopen weekend hadden we onze ploegvoorstelling met EFC-ITC

 

We gingen van start met een rondleiding binnen het bedrijf Pulso die ik als trots voorstel. Het is een nieuw complex met verschillende faciliteiten voor athleten van verschillende nieau’s en doelen die aan het groeien is als kool.

 

Vervolgens hadden we de ploegvoorstelling zelf. Hier werd het top team voorgesteld maar ook de jeugd en volwassenen kwamen aan bod. Het was tof om te zien en te horen wat de doelen en ambities zijn van mede ploeg genoten.

 

Ik zou zeer graag mijn team en alle sponsors bedanken die mij de kans geven om mijn doelen en dromen te kunnen verwezelijken. Mij te motiveren en ondersteunen om te groeien en met trots te kunnen schitteren als athleet voor EFC-ITC

 

Charlotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *